Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Diesel χωρίς τέλη κυκλοφορίας!


Τα ντίζελ αυτοκίνητα εκτός από μικρή κατανάλωση εκπέμπουν και χαμηλό CO2, το οποίο σε πολλά μοντέλα είναι κάτω τα 100 γρ./χλμ., πράγμα που σημαίνει ότι απαλλάσσονται από τα τέλη.
H απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά από 20 ολόκληρα χρόνια για όλα τα αυτοκίνητα τεχνολογίας Euro5 και Euro6 δίνει πλέον τη δυνατότητα στους αγοραστές για περισσότερες επιλογές. Όπως είναι ευρέως γνωστό οι πετρελαιοκινητήρες παρουσιάζουν χαμηλή κατανάλωση, ενώ παράλληλα εκπέμπουν χαμηλές ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα, γεγονός που στην τσέπη μεταφράζεται σε χαμηλά τέλη κυκλοφορίας αλλά και μηδενικά. Στο τελευταίο σημείο εστιάσαμε και εμείς καιπαρουσιάζουμε τα ντίζελ που απαλλάσσονται από τα τέλη. Μερικά από αυτά είναι το smart fortwo 0,8 cdi, το Opel Corsa 1,3 DTE ecoFlex, το Fiat Punto Evo 1,3 85hp MTJ, το SEAT Leon 1,6 TDI E-ECOMOTIVE, το Peugeot 308 1,6 e-Hdi Pilotee, το Volvo S40 1,6 DRIVe κ.α. 

Διαβάστε επίσης στο τεύχος 47 του autoτρίτη που κυκλοφόρησε στις 22/11:
Τα 15 μοντέλα «φορτωμένα» σε εξοπλισμό, τα οποία προσφέρονται σε χαμηλή τιμή και με συνολικόόφελος έως 4.260 ευρώ! (συμπεριλαμβανομένων εκπτώσεων και της απόσυρσης) Μερικά από τα μοντέλα που παρουσιάζονται και συμφέρουν πάρα πολύ είναι το CitroenC1 1,0 5d (κέρδος 2.300 ευρώ), το Daihatsu Sirion 1,3 (κέρδος 2.900 ευρώ), το Fiat Grande Punto 1,4 77 hp (κέρδος 3.312 ευρώ), το Kia Cee’d 1,4 (κέρδος 2.960 ευρώ) και το Mitsubishi Colt 1,3 (κέρδος 4.260 ευρώ). 

Επίσης υπάρχει ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα για τα παιδικά καθίσματα, στο οποίο υπάρχουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις κατηγορίες, τις πιστοποιήσεις ασφαλείας, την σωστή τοποθέτηση, συμβουλές αγοράς, κ.α. Ακόμη έχει γίνει έρευνα τιμών σε παιδικά καθίσματα διαφόρων κατηγοριών, ενώ παράλληλα παρουσιάζονται και αυτά που προτείνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες. 

Βάλαμε φωτιά στα φρένα και δοκιμάσαμε συνολικά 105 αυτοκίνητα στο φρενάρισμα, τα οποία προέρχονται από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες. Ακόμααποκαλύπτουμε 4 νέα compact SUV, δοκιμάζουμε τη νέα Αlfa Romeo Giulietta TCT με το καινούργιο 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και δοκιμάζουμε το νέο Mazda2.
http://www.autotriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου