Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ο Παναιτωλικός τσίμπησε βαθμό στην Κρήτη (0-0) χωρίς καλή απόδοση


Εργοτέλης και Παναιτωλικός παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο μόνο στο πρώτο ημίχρονο μοιράστηκαν τους βαθμούς μένοντας στο 0-0!
Το αποτέλεσμα θα ήταν άδικο για την γηπεδούχο ομάδα,που είχε  ένα μονόλογο χαμένων ευκαιριών στο δεύτερο ημίχρονο αν κι ο Παναιτωλικός δεν είχε τρεις τουλάχιστον πολύ καλές στιγμές για γκολ στο πρώτο μέρος.


Κατώτερος του αναμενόμενου ο Παναιτωλικός,με εμφάνιση (μόνο σε ότι αφορά το χρώμα της φανέλας) άλλα Εθνική Ολλανδίας,παρουσιάστηκε εξαιρετικά καλός μετά το 15' του πρώτου ημιχρόνου ενώ στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσε και μόνο από τύχη δεν δέχτηκε γκολ.

Με πολύ καλό καιρό για ποδόσφαιρο οι δύο ομάδες αναμετρήκαν σ' ένα σχεδόν άδειο γήπεδο!
Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με επιθετικές αιχμές τους Κουτσιανικούλη και Λεάλ,οι οποίοι άλλαζαν συνεχώς θέσεις.
Ο Παναιτωλικός μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο ισορόπησε το παιχνίδι και φάνηκε αρκετά απειλητικός δημιουργώντας πάρα πολλές φάσεις με τους Θεοδωρίδη(24') και Καμαρά(25') να κάνουν λάθος εκτίμηση στην τελική πάσα,ενώ πάλι ο Καμαρά(44'),που έφυγε μόνος του από τη γραμμή του κέντρου δεν μπόρεσε να πλασάρει τον πολύ καλό τερματοφύλακα των γηπεδούχων.Νωρίτερα ο Αγγελος Χαριστέας είχε ένα πολύ καλό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή που έφυγε ελάχιστα άουτ.
Οι γηπεδούχοι του Εργοτέλη παρότι κέρδισαν τέσσερα κόρνερ στο πρώτο ημιχρονο,ουσιαστικά απείλησαν μόνο μια φορά με τον Κουτσιανικούλη στο 34'.

Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά κι είχε μια σειρά χαμένων ευκαιριών με τον ίδιο παίκτη απέναντι σε έναν αγνώριστο Παναιτωλικό!
Στο 48' μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Κατσικοκέρη και πάλι στο 54'  αλλά και στο 60' ο Κατσικοκέρης είχε ένα καλό διαγώνιο σουτ που έφυγε λίγο άουτ και ξανά πάλι ο ίδιος παίκτης στο 63' από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ!Ο Εργοτέλης συνέχισε να πιέζει κι ο Τεννές να μην έχει αντιδράσει ακόμα καθώς ο Παναιτωλικός δεν δείχνει να μπορεί να βγει στην επίθεση.

Η γηπεδούχος ομάδα συνέχισε τον επιθετικό μονόλογο με το Λεάλ να μη μπορεί να σκοράρει,όταν δέχτηκε πολύ καλή μπαλιά μέσα στην περιοχή από τον μοιραίο παίκτη του Εργοτέλη τον Κατσικοκέρη.
Μετά το 80' και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν περισσότερο να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα πάρα να βάλουν γκολ.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Μπάμπης Τεννές δεν φρόντισε να φρεσκάρει την ομάδα με αλλαγές,παρά μόνο στις τετράλεπτες καθυστερήσεις για να κρατήσει την ισοπαλία.
Ομως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση λένε οι σοφότεροι ημών και νομίζουμε ότι οι Μητρόπουλος και Ρότσα θα έπρεπε να έχουν βγει από το ημίχρονο.

Εργοτέλης(Νίκος Καραγεωργίου):Καβουσάκης, Βίσιο, Κουτσιανικούλης(60' Χαντί), Σίλβα Τζούνιορ, Σασιασβίλι, Ολίσε, Σαρρής, Γιαλούσης, Κατσικοκέρης(89' Καρέλης, Λεάλ, Μπέτο(86' Χρυσοφάκης).

Παναιτωλικός(Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρομάνος, Άντι, Ντολεζάι, Ετζενγκέλε, Ρότσα(70' Σιόντης), Κούσας,Μητρόπουλος(90' Μεζάγκ), Θεοδωρίδης(93' Παλαιολόγος), Χαριστέας, Καμαρά.

Διαιτητής:Πραξιτέλης Ζαχαριάδης
Βοηθοί:Λάζαρος Δημητριάδης και Χασάν Κούλα
Γηγενής Αγρινιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου