Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η νέα ταυτότητα του Ράλλυ Ακρόπολις

Στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, έναν υπερσύγχρονο χώρο όπου ήδη φιλοξενούνται περισσότερα από 100 αυτοκίνητα παραγωγής μεταξύ 1895 και 1980, δόθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για το Ράλλυ Ακρόπολις και παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα προχώρησε σε άκρως σημαντικές αλλαγές ως προς την επικοινωνία, λαμβάνοντας υπόψη και την άποψη του κοινού. Οι ίδιοι οι θεατές κλήθηκαν να επιλέξουν την πρόταση που θεωρούν ότι εκφράζει καλύτερα τον αγώνα, μέσα από ψηφοφορίες που διενεργήθηκαν στο διάστημα Δεκεμβρίου 2010 – Μαρτίου 2011.

Αναλυτικότερα, στη εκδήλωση παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο του αγώνα, το επίσης νέο μότο του, καθώς και τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας που διενεργήθηκε σχετικά με το προφίλ, τις απόψεις και τις συνήθειες του κοινού του Ράλλυ Ακρόπολις.
Ακόμη ανακοινώθηκαν επίσημα και τα αποτελέσματα για το Acropolis Rally Hall of Fame,τα οποία προέκυψαν και πάλι μετά από σχετική ψηφοφορία του κοινού.
Στις καινοτομίες ωστόσο συμπεριλαμβάνεται και το επίσημο μουσικό κομμάτι του αγώνα, δημιουργία των DSF και DJDino, δύο Ελλήνων νέων δημιουργών, μελών της ομάδας “MusicforUs” (με τη συνεργασία του SteveJazz στην κιθάρα), πλαισιωμένη από οπτικό υλικό σε παραγωγή της “booproductions”. Η ροή της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του καθαρά αγωνιστικού μέρους του Ράλλυ Ακρόπολις 2011, την ανακοίνωση του προγράμματός του κατά τις ημέρες διεξαγωγής του αγώνα και τις λεπτομέρειες του φετινού ωραρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου