Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Σχολές Οδηγών Σιδεράς Διονύσης και στα Ιλίσια


Ηταν 23 Μαρτίου του 2004 όταν δειλά δειλά κάναμε την παρουσία μας στο χώρο της εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών,εδώ στη μεγάλη γειτονιά του δήμου Ζωγράφου.

Φιλοδοξία μας δεν ήταν μόνο η σωστή εκπαίδευση των νέων οδηγών τόσο από τεχνικής όσο και από θεωρητικής κατάρτισης αλλά να μπορέσουμε ν' αλλάξουμε και τη νοοτροπία του υποψήφιου οδηγού σε ό,τι έχει να κάνει με την οδήγηση ενός οχήματος σε συνάρτηση με τους άλλους χρήστες του οδικού δικτύου, πεζούς και εποχούμενους,ώστε να πετύχουμε την αρμονική συνύπαρξη όλων.

Μετά από μια ευδόκιμη,θέλουμε να πιστεύουμε,πορεία επτάμιση χρόνων στο χώρο,διάστημα στο οποίο  αποκτήσαμε την εμπιστοσύνη σας και την  υποστήριξή σας αγαπητοί φίλοι θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί σας.

Σ' αυτή την ομολογουμένως δύσκολη εποχή αποφασίσμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα... και στη γειτονιά των Ιλισίων!

Από χτες 12 του Σεπτέμβρη ξεκινήσαμε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 25,κοντά στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας,ακριβώς στην 7η στάση των Ανω Ιλισίων.Ετοιμάσαμε μια σύγχρονη αίθουσα διδασκαλίας εξοπλισμένη πλήρως με όλα τα τεχνικά και τεχνολογικά μέσα για την άρτια εκπαίδευσή σας.

Εκτός από το γνώριμο χώρο της σχολής μας στη Γεωργίου Ζωγράφου 61 στου Ζωγράφου σας περιμένουμε και στην καινούργια σχολή μας στην Εθνικής Αντιστάσεως 25 στα Ανω Ιλίσια για να γνωριστούμε και να σχεδιάσουμε μαζί τον ιδανικότερο τρόπο εκπαίδευσής σας όχι μόνο για  την επιτυχία σας στις εξετάσεις αλλά και για την ψύχραιμη και σωστή οδηγική συμπεριφορά σας στους δρόμους της πόλης και στις εθνικές οδούς!

Πάντα με φιλική διάθεση,εκτίμηση και σεβασμό  στο νέο υποψήφιο οδηγό.
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΙΔΕΡΑΣ 

1 σχόλιο: