Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

To Σαββατοκύριακο το 3ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 1

3ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου


Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) ανοίγει και το 2011 την αυλαία των αγώνων αυτοκινήτου στην Ελλάδα, διοργανώνοντας το 3ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου στις 26 και 27 Φεβρουαρίου.
Στο πλευρό της λέσχης σε ρόλο συνδιοργανωτή είναι ο Δήμος Λαμιέων, ενώ ο αγώνας, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.
Η «ΘΕΡΜΟΠΕΤΡΟΛ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ» είναι ο Μεγάλος Χορηγός του αγώνα, ενώ η επιχείρηση «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ» του Νικ.Ζιώβα είναι συμπαραστάτης, με τα «STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»,
«ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», «ΛΑΜΙΑ FM-1», «ΝOVA FM 92,1» και http://www.xwmatinos.gr/ να έχουν αναλάβει την επικοινωνία από τη θέση του χορηγού.
Ο αγώνας που προσμετρά στο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Σπρίντ και στο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων, περιλαμβάνει τρία ασφάλτινα σκέλη των 9.60 χλμ. με αφετηρία 1ου σκέλους την Κυριακή 27/02/2011 και ώρα 10:00.
Η πασίγνωστη τεχνική διαδρομή, που είναι σχετικά επίπεδη στην αρχή, ανηφορίζει με ποικιλία στροφών στη συνέχεια, για να γίνει ξανά επίπεδη προς το τέλος της.
Η εμπειρία και το κέφι της ΑΛΑΛ υπόσχονται μεγάλη οδηγική απόλαυση στους αγωνιζόμενους και πλούσιο θέαμα για τους θεατές –πάντα με γνώμονα την ασφάλεια .
Χρήσιμα λινκς
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ(32KB)
undefinedΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΘΕΑΤΩΝ(25.5KB)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου