Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

«Έρχεται» το μέτρο της απόσυρσης!

Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του υφυπουργού Οικονομικών, Δ. Κουσελά, υπογράφεται αυτή την εβδομάδα η κοινή υπουργική απόφαση που αφορά το μέτρο της απόσυρσης.

Πιο συγκεκριμένα, με σημερινή (07-02-2011) συνέντευξή του υφυπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης, κ. Δ. Κουσελά, που παραχωρήθηκε σύμφωνα με τα όσα πληροφορούμαστε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, μέσα στη βδομάδα που διανύουμε θα υπογραφεί από τους συναρμόδιους υπουργούς της κυβέρνησης η κοινή υπουργική απόφαση, ώστε να ξεκινήσει (επιτέλους!) το μέτρο της απόσυρσης, το οποίο θυμίζουμε πως ανακοινώθηκε και ψηφίστηκε με τη μορφή του κατεπείγοντος από την πολιτική ηγεσία της χώρας τον Δεκέμβριο που μας πέρασε. Αναλυτικότερα, ο υφυπουργός Οικονομικών δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα θα υπογραφεί, οπότε όπως προβλέπει ο νόμος μετά από δέκα μέρες από τη δημοσίευση της, θα αρχίσει να ισχύει. Είναι έτοιμη δηλαδή»
Δεν μένει λοιπόν παρά τα ίδια τα γεγονότα να επιβεβαιώσουν τις προσεχείς μέρες τις παραπάνω δηλώσεις και το πολυπόθητο αυτό μέτρο, τόσο από τον κλάδο του αυτοκινήτου, όσο και από τους εν δυνάμει αγοραστές, να πάρει… σάρκα και οστά.
Δείτε ενδεικτικά παραδείγματα τιμών με απόσυρση
Διαβάστε τι προβλέπει ο νόμος και τι δικαιολογητικά απαιτούνται
πηγή:http://www.4troxoi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου