Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Fair play για σεμινάριο στο Νέα Ιωνία - Ηλυσιακός 1-0 - Δείτε σε μαγνητοσκόπηση ολόκληρο τον αγώνα

Ο έμπειρος φορ Γιάννης Χλωρός δίδαξε ήθος

Ενα Fair Play στο σημερινό αγώνα της Γ' Εθνικής μεταξύ των ομάδων Νέα Ιωνία - Ηλυσιακός απέδειξε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο κλωτσοσκούφι!

Αντί να σκοράρει σε κενή εστία και εξ’ επαφής ο έμπειρος επιθετικός Γιάννης Χλωρός,της Νέας Ιωνίας,έστειλε επίτηδες την μπάλα άουτ για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον γκολκίπερ του Ηλυσιακού,Μιχάλη Σηφάκη. Συγχαρητήρια και απ’ τη διοίκηση της ομάδας για την τεράστια κίνηση του πολύπειρου άσου!

Μεγάλος σεβασμός στον Γιάννη Χλωρό!
Ο επιθετικός της Νέας Ιωνίας απέδειξε πως το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά 22 ποδοσφαιριστές που κλωτσάνε μια μπάλα!

Στο 63’ του αγώνα με τον Ηλυσιακό, ο πολύπειρος επιθετικός βρέθηκε προ κενής εστίας, αλλά επέλεξε να στείλει επίτηδες την μπάλα άουτ, τηρώντας ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ το Fair Play για τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Μιχάλη Σηφάκη που είχε τραυματιστεί.

Κι όλα αυτά την ώρα που η ομάδα του προηγούταν 1-0 και θα μπορούσε βέβαια να είχε κλειδώσει από νωρίς το ματς. Φυσικά καταχειροκροτήθηκε από όλους για το ήθος που έδειξε. Γι’ αυτό και η ομάδα του Ηλυσιακού εξέδωσε ανακοίνωση, αποθεώνοντας τον Χλωρό!

Η ανακοίνωση του προέδρου του Ηλυσιακού, Διονύση Λιονάκη:
«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε έναν ποδοσφαιριστή που ομορφαίνει την κατηγορία μας, όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά και το ήθος του. Τον Γιάννη Χλωρό.

Σε φάση σύγκρουσης συμπαίκτη του με τον τερματοφύλακά μας Σηφάκη, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και ο Γιάννης ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ έδιωξε επιδεικτικά την μπάλα άουτ. Μπράβο Γιάννη!

Εύχομαι να βρει μιμητές αυτή η ενέργεια. Καλή συνέχεια Γιάννη στην καριέρα σου, να είσαι πάντα δυνατός και να συνεχίζεις να διδάσκεις ήθος σε μικρούς αλλά και μεγαλύτερους.''

Ο Πρόεδρος του Ηλυσιακού, Λιονάκης Διονύσης

Νέα Ιωνία - Ηλυσιακός 1-0

Λίγα λόγια για τον αγώνα που μπορείτε να δείτε ολόκληρο στο βίντεο παρακάτω
Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής η Νέα Ιωνία κέρδισε δύσκολα στην έδρα της τον Ηλυσιακό με 1-0.

Στο 37' ο Ρόππας άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Στο 63' συνέβη η φάση με πρωταγωνιστή το Γιάννη Χλωρό.
Στο 71' ο Τερλελής των γηπεδούχων απεβλήθη με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα.
Στο 82΄ο Ρόππας εκτέλεσε και δεύτερο πέναλτι,αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να νικήσει το Σηφάκη που απέκρουσε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νέα Ιωνία (Γιώργος Τσαμόπουλος):Παναγιωτόπουλος,Αχμέτ,Ρόππας,Τερλελής,Νταϊφώτης(28' λ.τ. Καριατλής),Σπαγής,Αλ. Καραχάλιος,Βογατσάς(60' Μπάρκογλου),Χλωρός,Τύρπος,Π. Καραχάλιος.

Ηλυσιακός(ΓιώργοςΧερίδης):Σηφάκης,Μητσόπουλος,Χατζηγιαννάκος,Παπαδόπουλος,Φλέγγας,Αμανατίδης,Βασιλείου,Κοβάτσης,Σεβίγια(68' Γκομπλιάς),Τζώρτζης,Κάμπας (12 λ.τ. Κατσιγιάννης).

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα,η φάση του Χλωρού στο 63'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου