Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Εκκίνηση του 10ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις


Σήμερα το απόγευμα στις 6:00 μμ δίδεται η εκκίνηση του 10ου Mercedes-Benz Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις,κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Από σήμερα 5 Μαϊου μέχρι και τις 8 Μαΐου θα ξυπνήσουν  και πάλι μνήμες άλλων εποχών καθώς 161 ιστορικά αυτοκίνητα, άλλα κατάλληλα προετοιμασμένα για τη μάχη με το χρονόμετρο και άλλα έργα τέχνης περασμένων δεκαετιών είναι έτοιμα για ασκήσεις ακριβείας.Από τη συμβολή των οδών Ροβέρτου Γκάλλι και Διονυσίου Αρεοπαγίτου,που θα γίνει η εκκίνηση θα οδηγηθούν στη Στερεά Ελλάδα όπου με επίκεντρο τα Καμένα Βούρλα θα δώσουν μια τριήμερη μάχη καθένα στο στοιχείο του:63 αυτοκίνητα στην κατηγορία Sporting και 98 στη Regularity.

Λίγο πριν την έναρξη της δράσης, η Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Mercedes-Benz Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις έδωσε συνέντευξη Τύπου φιλοξενούμενη στο νέο χώρο, «Μεσογαία», του Μουσείου Νάσιουτζικ. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Armin Quadflieg, Διευθυντής After Sales της Mercedes-Benz Hellas. Στο χαιρετισμό του ο κ. Quadflieg ευχαρίστησε την Οργάνωση για τη μέχρι στιγμής συνεργασία με τη Mercedes-Benz και επεσήμανε ότι η εμπλοκή της γερμανικής φίρμας σε ρόλο Μεγάλου Χορηγού στον αγώνα είναι ό,τι καλύτερο με δεδομένο τον εορτασμό των 125 ετών της στην αυτοκίνηση. Τους εκπροσώπους του Τύπου χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Γιάννης Παπαπαναγιώτου ενώ οι αλυτάρχες της Sporting και Regularity, κ.κ. Γιάννης Κέπετζης και Νίκος Ποριώτης αντίστοιχα, παρουσίασαν αναλυτικά τις λεπτομέρειες σχετικά με το σχεδιασμό, τις ειδικές διαδρομές και την διεξαγωγή του αγώνα.

Τη στήριξη τους στη φετινή διοργάνωση προσφέρουν οι Mercedes-Benz σε ρόλο Μεγάλου Χορηγού, η Cosmote ως Χρυσός Χορηγός, καθώς και οι εταιρείες ΕΜΑ Α.Ε και Super Fast Ferries, ενώ πολύτιμη είναι και η υποστήριξη από το Μουσείο Νάσιουτζικ, την εταιρεία Zita Congress και την εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Isuzu, Πέτρος Πετρόπουλος.

Τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον αγώνα καθώς και τις συμμετοχές, το ωράριο και τους χάρτες της Sporting και Regularity, αλλά και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του 10ου Mercedes Benz Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις www.historic.acropolisrally.gr
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου