Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Αγρινιώτης ο νικητής του EcoDriver 2011

Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του EcoDriver 2011 για τους αναγνώστες της Αθήνας στην πίστα Kartodromo. Οι συμμετέχοντες οδήγησαν τα νέα Fiat Punto Evo 135 PS, εφοδιασμένα με καύσιμα Shell V-Power, στην ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή με στόχο την επίτευξη της χαμηλότερης κατανάλωσης καυσίμου. Κυρίαρχο αντικείμενο στα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν ήταν, τι άλλο, οι τρόποι και οι τεχνικές οδήγησης που καταφέρνουν να συνδυάσουν τη χαμηλή κατανάλωση με την σωστή κίνηση στο δρόμο.

Ντέρμπι είχαμε για την πρώτη θέση, καθώς τις καλύτερες επιδόσεις στον τελικό της Αθήνας πραγματοποίησαν οι Σπύρος Κατσουράκης (35 ετών) –δεξιά στη φωτ.-, από το Αγρίνιο, με μέση κατανάλωση 6,12 λτ./100 χλμ. και ο Αχιλλέας Μαρκογιαννάκης (25 ετών) με 6,18 λτ./100 χλμ. Το έπαθλο για τον πρώτο είναι 800 ευρώ σε καύσιμα Shell V-Power και ένα Σαββατοκύριακο στον ξενώνα «Εποχές» στον Αμπελιώνα Μεσσηνίας μαζί με το Fiat 500 TwinAir, ενώ για τον δεύτερο 500 ευρώ σε καύσιμα Shell V-Power.
Ο επόμενος τελικός του διαγωνισμού EcoDriver 2011 που πραγματοποιεί το περιοδικό AUTOBILDHellas σε συνεργασία με την Fiat και τη ShellV-Power θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στις 2 Μαρτίου, στην πίστα καρτ Center.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου