Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Οδηγίες για ασφαλή οδήγηση στην Κορίνθου-Πατρών από την Ολυμπία Οδό

Για πολλούς η περίοδος των εορτών ίσως να τελείωσε!Αλλοι όμως ετοιμάζονται ν' αποδράσουν το πενθήμερο των Φώτων,την ώρα που θα επιστρέφουν οι εκδρομείς της πρωτοχρονιάς.Οπως και να έχει εμείς σας παρουσιάζουμε μια ενδιαφέρουσα κίνηση που δείχνει το κοινωνικό πρόσωπο των εταιρειών που έχουν στην κατοχή τους έργα με παραχώρηση όπως αυτό της Ολυμπίας Οδού.

Η εν λόγω εταιρεία εξέδωσε ένα κατατοπιστικό φυλλάδιο με το οποίο συνιστά την προσοχή των οδηγών στις εξόδους κι αφού τώρα το είδαμε ας προλάβουμε την έξοδο των Φώτων που αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη  και θα ξεκινήσει την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011.

Ολόκληρο το κείμενο για την έξοδο παρουσιάζεται παρακάτω:
«Σε ότι αφορά την Κορίνθου-Πατρών, καθώς τα έργα κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας, οι οποίες είναι απαραίτητες για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου, αλλά και για την ασφάλεια των διερχομένων και των εργαζομένων. Στις περιοχές αυτές ενδέχεται κατά τις ώρες της μεγάλης κυκλοφοριακής αιχμής να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Η Ολυμπία Οδός με την πρόθεση να βοηθήσει κατά το δυνατόν τους οδηγούς, ενημερώνοντας για τις θέσεις των ρυθμίσεων αλλά και δίδοντας συμβουλές ασφαλούς οδήγησης κατά τη διέλευση πριν και μέσα στις ρυθμίσεις, μοιράζει το συνημμένο φυλλάδιο στους Σταθμούς Διοδίων.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση έργων και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή καθ' όλο το ταξίδι τους αλλά και ειδικότερα κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές, καθώς και να κάνουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις».
Συννημένα παρακάτω είναι το φυλλάδιο της Ολυμπίας Οδού κι ένα video:

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου