Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ξεκίνησε το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας


Πραγματικά Crash Test θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Οδικής ασφάλειας, τo Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Οκτωβρίου.
Από την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου (καθημερινά από 3 το απόγευμα έως και 9 το βράδυ& Σαββατοκύριακο 1ο το πρωί με 9 το βράδυ) στις εγκαταστάσεις του Mediterranean Cosmos θα πραγματοποιηθούν απεγκλωβισμοί τραυματιών από όχημα, ασφαλείς τρόποι κατάσβεσης φωτιάς σε αυτοκίνητο και Mega eco test drive 80 νέων μοντέλων για οικονομική οδήγηση. Οι επισκέπτες ζουν τον προσομοιωτή ανασφάλειας των πίσω καθισμάτων, τον προσομοιωτή των ζωνών ασφαλείας και γνωρίζουν νέες τεχνολογίες προστασίας των πεζών από το ειδικό πρόγραμμα Volvo safety days. Πρόκειται για την πρώτη διαδραστική εκδήλωση σχετική με την οδική ασφάλεια στη χώρα μας.


Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Οδικής ασφάλειας φιλοδοξεί και φέτος να προσφέρει διαφορετική ενημέρωση σε οδηγούς και παιδιά. Βγαίνει πέρα από τις διαλέξεις των αιθουσών κι ενημερώνει χιλιάδες οδηγούς από τι πραγματικά κινδυνεύουμε καθημερινά όταν οδηγούμε. Θα διανέμονται δωρεάν αντανακλαστικά καπέλα & αντανακλαστικά ποδηλάτων, έντυπα οδικής ασφάλειας, αλκοολόμετρα, ενώ καθημερινά γίνεται ενημέρωση από την διασωστική ομάδα Rescue.GR σχετικά με τις πρώτες βοήθειες, τον τραυματισμό μοτοσικλετιστή, το φαρμακείο του αυτοκινήτου κ.α. ενώ ειδική ενημέρωση παρέχουν ακόμη πραγματογνώμονες, ειδικοί ελαστικών, καυσίμων και τεχνικών ιδιωτικών ΚΤΕΟ, καθώς και το δημοσιογραφικό επιτελείο του Auto Τρίτη.

Crash test παρουσία κοινού
Ραντεβού, λοιπόν, κάθε απόγευμα στο Mediterranean Cosmos από τις 3 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ (Σαββατοκύριακο 10 το πρωί με 9 το βράδυ). Και να μην ξεχάστε το ραντεβού της απόλυτης ασφάλειας: Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα με τρία πραγματικά crash test και ασφαλή τρόπο κατάσβεσης φωτιάς στο αυτοκίνητο από το Πυροσβεστικό Σώμα και την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί και πάλι με τρία ζωντανά crash test παρουσία κοινού και ταυτόχρονο απεγκλωβισμό τραυματία από το αυτοκίνητο, από άνδρες της ΕΜΑΚ.
http://www.autotriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου