Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Φωτορεπορτάζ από το διήμερο show του μηχανοκίνητου αθλητισμού Drag Day στο Αγρίνιο


Ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου 27/4 στο Στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αγρινίου το διήμερο show του μηχανοκίνητου αθλητισμού Drag Day, σε έναν χώρο που όπως φάνηκε είναι ιδανικός για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.



Εξαιρετικά πολλές (140) ήταν οι συμμετοχές αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών από την Αιτωλ/νία αλλά και όμορους νομούς (Άρτα, Αχαΐα, Ηλεία κλπ) , ενώ εκατοντάδες φίλοι του μηχανοκινήτου αθλητισμού παρακολούθησαν τις δυνατότητες οχημάτων και τις ικανότητες των οδηγών.
spo-dragday-agrinio2
Τα οχήματα επιτάχυναν στα 400 μέτρα  και ουσιαστικά μέσω του drag day οι οδηγοί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους και να λάβουν πιστοποίηση χρόνου για μελλοντικές συμμετοχές τους σε αγώνες κλπ
spo-dragday-agrinio3
spo-dragday-agrinio4
spo-dragday-agrinio5
spo-dragday-agrinio6

Οι συμμετοχές στους αγώνες ξεπερνούν τις 140 με περίπου 88 αυτοκίνητα και 58 μηχανές με την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη και τους λάτρεις της ταχύτητας να απολαμβάνουν ένα πλούσιο και εντυπωσιακό θέαμα από τους διαγωνιζόμενους το οποίο αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα Κυριακή 28/4, δεύτερη και τελευταία ημέρα των αγώνων.

Τη διοργάνωση των αγώνων δυστυχώς επισκίασε το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην περιοχή της Παραβόλας νωρίτερα το πρωί στο οποίο έχασε τη ζωή του ένα 26χρονο παλικάρι.
πληροφορίες από  agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου