Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Το κίτρινο το μπλε πανικός ΟΛΕ-ΟΛΕ!!! το πρώτο παιχνίδι του Παναιτωλικού μας στη Super League μετά από 34 χρόνια

«ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΟΡΤΗ… ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ»
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός και ο Δήμος Αγρινίου με την ευκαιρία της συμμετοχής της ομάδας μας στην SUPER LEAGUE, αποφάσισαν από κοινού να αναλάβουν πρωτοβουλίες και δράσεις με αθλητικό, πολιτιστικό, κοινωνικό χαρακτήρα.


Με σύνθημα «ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΟΡΤΗ… ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ» (φράση του ύμνου της ομάδας μας) θέλουμε να κάνουμε πραγματική γιορτή κάθε εντός έδρας παιχνίδι, με τη συμμετοχή μικρών, μεγάλων, παιδιών, γυναικών, ανδρών. Όλων των φιλάθλων, όλης της κοινωνίας.
Η πρώτη δράση που θα υλοποιηθεί αφορά την καταπολέμηση της ΒΙΑΣ. Μια από τις πληγές του ποδοσφαίρου που θέλουμε να κρατήσουμε μακριά από την ομάδα μας, μακριά από το γήπεδό μας. Εκεί όπου μόνο η χαρά του παιχνιδιού, το θέαμα, η συνεισφορά του καθενός στη δημιουργία πολιτισμένης ατμόσφαιρας έχουν θέση τα τελευταία χρόνια.
Στην πλατεία μπροστά από το γήπεδο, παιδάκια θα μοιράζουν έντυπο υλικό, ενώ η η φιλαρμονική του Δήμου θα μας βάζει με τους ήχους της στο γιορτινό κλίμα. Στέλνοντας παντού το μήνυμα ότι για εμάς κάθε αγώνας είναι γιορτή που θέλουμε να απολαμβάνουμε. Πριν, κατά τη διάρκειά του, ακόμα και μετά το τέλος του.
Αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Θα έρθουμε σε επαφή και με άλλους φορείς για να διευρύνουμε τον κύκλο των δράσεων, συνεργαζόμενοι από κοινού, καταθέτοντας ιδέες και προτάσεις ώστε να κάνουμε τη ΓΙΟΡΤΗ ακόμα μεγαλύτερη και καλύτερη.

Η ώρα ζυγώνει,αρχίζει το ματς!
Μια ώρα που για μας τους παλιότερους άργησε πάρα πολύ,ήταν 1975 όταν ο Παναιτωλικός έπαιξε για πρώτη φορά στην Α' Εθνική κατηγορία (έπεσε την περίοδο 1976-77).Και να που αξιωθήκαμε να ξαναδούμε σήμερα την ομάδα μας να αγωνίζεται σ' ένα ολοκαίνουργιο γήπεδο κόντρα στον Πανιώνιο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής (πρώτης για τον Παναιτωλικό) της Super League.

Ευχόμαστε καλό ξεκίνημα και επιτυχίες στην ομάδα μας και να γίνει ένα καθαρό πρωτάθλημα μέσα στις τέσσερις γραμμές των αγωνιστικών χώρων.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έχει διαθέσει 4.180 εισιτήρια διαρκείας μέχρι τώρα ενώ τα υπόλοιπα 1808 εξαφανίστηκαν πρωί πρωί σήμερα με το που άρχισε η διάθεσή τους  από τα ταμεία του γηπέδου.Η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου είναι αρκετά μικρή,μόλις 6400 θέσεις κι όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ  έχουν δεσμευτεί θέσεις για τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από τον κανονισμό διοργάνωσης πρωταθλήματος SUPERLEAGUE (προσκλήσεις σε διοργανώτρια, χορηγούς, φιλοξενούμενους, αξιωματούχους).

Οι αποστολές των δύο ομάδων για το σημερινό αγώνα που αρχίζει στις 17:15 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη Nova 2.

Παναιτωλικός:(Μπάμπης Τεννές),Τσενάμο, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Σέγε, Θεοδωρίδης Μπουμάλ, Παλαιολόγος, Δέντσας, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.

Πανιώνιος:(Τάκης Λεμονής),Μιλοβάνοβιτς, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Κούτσι, Γιόνσον, Κβιρκβέλια, Κουμορτζί, Μπούζας, Σταματής, Όμο, Ελευθερόπουλος, Σιδεράκης, Αναστασόπουλος, Κούρντι, Κολοβός, Σιόβας, Γουνδουλάκης,Σάμαρης.
http://gigenisagriniotis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου