Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Δημόσια διαβούλευση για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου χορήγησης διπλωμάτων!δωρεάν η εξεταστέα ύληΔημόσια διαβούλευση για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου χορήγησης αδειών σε υποψήφιους οδηγούς 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 4 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναρτήθηκε σήμερα για δημόσια διαβούλευση στον ιστότοπο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων http://www.yme.gr/ η πρόταση της Υπηρεσίας για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου χορήγησης αδειών σε υποψήφιους οδηγούς. Στόχος είναι η διαφάνεια και η αξιοπιστία του συστήματος, σε βάρος των οποίων παρουσιάζονται κρούσματα χρηματισμού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις παρατηρήσεις τους έως τις 11 Απριλίου 2011.

Παράλληλα, από σήμερα αναρτάται επίσης στον ιστότοπο του Υπουργείου, η ύλη των βιβλίων για τους υποψήφιους οδηγούς, οι οποίοι δεν χρειάζεται πλέον να τα αγοράζουν.Συγκεκριμένα, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αναζητήσει τα εγχειρίδια:
1.    Θεωρητική εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων
2.    Θεωρητική εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών μοτοσυκλετών
3.    Θεωρητική εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών λεωφορείων
4.    Θεωρητική εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών φορτηγών και
5.    Επαγγελματική οδήγηση λεωφορείου-Πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις παρατηρήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση dok@yme.gov.gr μέχρι και 11/4/2011.


Συνημμένα Αρχεία
Πρόταση αναμόρφωσης θεσμικού πλαισίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου